Services

Hos Søndersø El-Service tilbyder vi fremtidssikrede løsninger baseret på ny teknologi og viden, samt alle former for service på el-installationer. Vi er din el-tekniske servicepartner og totalleverandør af alle typer el-projekter, hvad enten du er privat- eller erhvervskunde.

Autoriseret El-installatør – På hele Fyn

Vi kører på hele Fyn, og  arbejder med at skabe fremtidssikrede løsninger, hvor vores ydelser og services henvender sig til virksomheder, offentlige institutioner og private. Vi lever selfølgelig op til nutidens krav om komfort og effektivitet. 

Som autoriseret el-installatør er vores vigtigste værdier professionalisme og kvalitet. Derfor bestræber alle vores medarbejdere sig på, at deres arbejde er af allerhøjeste kvalitet, sådan at du får et langtidsholdbart og tilfredsstillende resultat.

Vi gør et stort stykke arbejde for at forstå vores kunder og deres behov, derfor er vores arbejde præget af god kundekontakt, hvor vi sætter os grundigt ind i den enkelte kundes specifikke udfordringer, visioner og mål.

Vil du vide mere om vores erfaringer og kompetencer inden for eftersyn, nybyggeri, ombygning eller reparation er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan bidrage til den bedste løsning af dine el-tekniske problemer.

Kan vi hjælpe dig?

Medarbejderne i Søndersø El-service er erfarne folk med et stort kendskab til El branchen. Vores medarbejdere besidder således stor ekspertise og erfaring inden for deres fagområder. Vi står altid klar til at dele vores viden og rådgive dig om dine El udfordringer. Vi hjælper dig med de bedste løsninger til dine el-installationer i dit næste projekt. Søndersø El sælger og installerer varmepumper  luft/luft, luft/vand og jordvarme pumper.

Vi gør os altid umage med at skabe værdiskabende løsninger, der direkte understøtter vores kunders krav og forventninger. Vores fornemmeste opgave er at forstå helheden og sammenhæng, som vores løsning skal indgå i. På den måde skaber vi grundlaget og fundamentet for effektive og værdiskabende løsninger.

Skulle du have yderligere spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os.